Gå till innehållet
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING

BEHÖVER DU ETT ARMSTÖD TILL DIN VÄGGHÄNGDA TOALETT?

STÅENDE STÖD FÖR DEN VÄGGHÄNGDA TOALETTEN

Många kunder har efterfrågat armstöd och stödalternativ för vägghängda toaletter. Så gott som alla nyare modeller av toalettstolar med armstöd har fram till nu designats för vanliga golvmonterade toaletter. Vi har undersökt marknaden utanför Danmark, och hittade detta smarta toalettgolvstöd med armstöd.

Detta smarta ståstöd är ett mycket säkert alternativ till fasta handtag. Den är designad speciellt för vägghängda toaletter och den är särskilt lämplig då användarens kroppsvikt vid rörelse fördelas i första hand på ståstödet och ner mot golvet snarare än fästpunkten i väggen. Med detta stativ finns det plats för dig att parkera din rollator eller sittvagn direkt framför toaletten.

UNDVIK REPAR: Halkfria plastfötter, även under metallen. Med toalettpappershållare. Med tidningsställ och vadderade handtag.

Köp ditt eget toalettställ här Behöver du höja din toalettstol lite? I så fall rekommenderar vi att du köper vår mjuka, läckra toalettstol, som enkelt monteras direkt ovanpå din vanliga sits. Den ger 4 cm extra på höjden, och den finns i både vitt och svart.

Du hittar vår mjuka

toalettsits här # seniorvård #supporttiltoilet #toiletforhøjer #armlæn #handgreb #säkerhet #ståstøtte #véghêngt #véghêngttoilet #dörrhandtag #badrum #fallolycka #längsta möjliga hem #senior # rollatoranvändare #portabel #lätt att installera #justerbar

De bästa tankarna från

De bästa tankarna från

Ditte Alici ,
Sjuksköterska och ägare,

www.seniorliving.se
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841