Gå till innehållet
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING

Sänghästar: Hur kan de förbättra din sömn och öka din säkerhet?

I det här blogginlägget kommer vi att utforska hur sänghästar kan förbättra din sömn och öka din säkerhet.

När det gäller att få en god natts sömn är säkerhet och komfort avgörande. Tyvärr kan många människor uppleva sömnproblem, särskilt om de löper en ökad risk att ramla ur sängen. Det är här sänghästar kommer in i bilden.

Vad är en sänghäst?

En sänghäst är en barriär som fästs i sängen för att förhindra att personen ramlar ur sängen. De är idealiska för personer som har en ökad risk att falla, till exempel personer som sover mycket oroligt, äldre eller personer med skada eller sjukdom.

Fördelar med sänghästar

Förutom att förebygga fall kan sänghästar också öka din självständighet och frihet i ditt eget hem. Du kan sova bekvämare och säkrare, med vetskapen om att du är skyddad och inte behöver förlita dig på andras hjälp för att komma i och ur sängen.

Sänghästar kan också hjälpa till att hantera sömnstörningar och ångest. De ger en känsla av trygghet och säkerhet, vilket kan göra det lättare för dig att slappna av och somna.

Hur man väljer rätt sänghäst

Det är viktigt att välja rätt sänghäst som passar dina behov och storleken på sängen. Du kan hitta sänghästar i olika storlekar och utföranden på vår hemsida.

Se alla våra CE-godkända sänghästar. Klicka här!

En sänghäst kan med andra ord förbättra din sömn och öka din säkerhet. Hos Seniorliving har vi ett brett utbud av sänghästar i olika storlekar och utföranden för att passa dina behov.

Besök vår hemsida för att se vårt utbud och läsa mer om hur sänghästar kan hjälpa dig att sova bättre och känna dig säkrare i ditt eget hem.

Kontakta oss på telefon eller e-post om du har frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt sänghäst för dina behov.

Våra 2 sjuksköterskor står redo att hjälpa dig hitta rätt lösning för dig

De bästa tankarna från

De bästa tankarna från

Ditte Alici ,
Sjuksköterska och ägare,

www.seniorliving.se
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841