Gå till innehållet
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING

Kämpar du för att få på dig skor och stövlar? Kolla in våra smarta zip-skor

Det kan finnas många olika anledningar till att fötterna retar sig och vanliga skor och sneakers inte alltid passar. Gemensamt är dock att vi nästan aldrig tänker på det, att det kan vara svårt att ta på sig skor – inte förrän vi själva står inför problemet.

Många människor har kroniska tillstånd, som diabetes, blodproppar i benen, nedsatt rörlighet, klumpfot, neurologiska störningar eller nedsatt rörlighet i ben och fötter.

För vissa kan det vara otroligt smärtsamt att behöva klämma in ett par ömma eller svullna fötter i ett par skor och för många är det nästan omöjligt.

Ganska många kan ha turen att bli beviljade ett par skräddarsydda, ergonomiska eller ortopediska skor, men även om de kan vara praktiska är de sällan särskilt smarta eller särskilt diskreta.

Oavsett ålder vill de allra flesta av oss hitta skor som både passar våra behov, men som vi samtidigt känner oss bekväma i.

Inom Seniorliving har vi försökt hitta skor med dragkedjor för alla åldersgrupper, både i vanlig bredd och XL-bredd för den som t.ex. använder fotskenor, kompressionsstrumpor eller benskenor. Vi har skor för både barn, unga och vuxna i storlekarna 28-45.

Se vårt stora utbud här: https://seniorliving.se/collections/sko-med-lynlas

– Oavsett om det beror på smärta, svullna fötter, klumpfot eller fotskenor så är vi redo att hjälpa dig att hitta precis rätt par skor.

Alla våra skor har uttagbara innersulor. Sulorna är mjuka och stötdämpande, men kan enkelt tas bort om du vill använda dina egna innersulor eller har speciella sulor.

BILLY - Smart ergonomisk sko med lynlås. Ultra let at få på. UNIK! Seniorpleje

Det unika med alla våra modeller är att det inte tar mer än några sekunder att ta på och av skorna:

  1. Du drar skon med dragkedja hela vägen upp och fäller ut överdelen åt sidan.
  2. Du sätter din fot direkt ner på sulan.
  3. Du drar zip-skon hela vägen runt.
  4. Hoppsan gjort! (snörena används bara en gång för att justera höjden på skon för att passa din vrist)

Info om typer och modeller

De breda modellerna (vida = W) är särskilt lämpliga för dig med mycket breda fötter, ödem, kompressionsstrumpor, fotskenor och benskenor.

De normala bredderna passar de allra flesta, oavsett om du har hög, normal eller platt vrist. Med dessa modeller är det viktigaste att du bestämmer dig för om du vill ha en låg modell där fotleden är fri, eller en högre modell som ger bra fotledsstöd. De höga modellerna är extra bra om du tenderar att vicka på fotleden eller om du använder skenor för att stabilisera foten eller fotleden.

Sportskorna är designade lite annorlunda då det lätta låset har flyttats lite längre upp på foten, så att tårna inte stöter emot om man går mycket eller sportar. Dessa träningsskor/sportskor är också bra för aktiva personer med diabetes då de förhindrar tryck på tårna.

Se alla våra blixtlåsmodeller här. Klicka här!

För att säkerställa dig den bästa rådgivningen och kundservicen har vi 2 sjuksköterskor redo att hjälpa dig.

Du kan kontakta oss via telefon eller e-post alla vardagar mellan 9-16.

Vill du prova våra skor kan du besöka oss i vår fysiska butik på Ny Boder 11 i Børkop (Triangelområdet). Här är öppettiderna:

Måndag 10-14

Onsdag 13-16

Fredag ​​10-14

De bästa tankarna från

De bästa tankarna från

Ditte Alici ,
Sjuksköterska och ägare,

www.seniorliving.se
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841