Gå till innehållet
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING

Är du rädd för att ramla ur sängen på natten? Hitta den perfekta sänghästen!

Är du rädd för att ramla ur sängen på natten? Hitta den perfekta sänghästen!

Många människor fruktar dagligen att de ska ramla ur sängen på natten.

En sak är att man kan bli rejält skrämd när man landar på golvet ... Något betydligt allvarligare är skadorna och efterföljande konsekvenser som ett fall kan orsaka.

När vi åldras blir våra ben mer porösa och ömtåliga och för många kan ett slag eller en fraktur på höften, lårbenet, huvudet eller ryggraden få allvarliga konsekvenser.

De flesta av oss har någon gång i livet upplevt en kortvarig känsla av nedsatt muskelstyrka, yrsel och dålig balans, vilket är extremt obehagligt. För ett stort antal äldre och personer med kroniska sjukdomar har detta tyvärr blivit en del av deras vardag.

Som före detta sjuksköterska inom hemtjänst har jag varit med om många spontana fall och en stor del av dem har hänt i samband med sin säng.

Sengehest til voksenseng - Støtte & mobilisering til senge med elevation (90 x 200). FRIDA - Seniorpleje - Sengehest - Rehastage - RST-BETTG010 - - -

Klicka här för att se vår FRIDA sänghäst, som är särskilt bra för upphöjda sängar!

Vissa faller ur sängen i sömnen. Andra ramlar ur sängen när de går på toaletten på natten, eller om benen ger sig under dem när de reser sig från sängkanten.

Gemensamt för dem alla är att många känner sig oroliga, ensamma och särskilt utsatta, vilket påverkar både sömnkvaliteten, livskvaliteten och upplevelsen av självständighet.

Detta är något som vi har valt att fokusera på hos Seniorliving, då alla förtjänar att känna sig trygga i sitt eget hem.

Nedan kan du se några av våra många unika sänghästar, stödhandtag och ståstöd till din säng, som kan hjälpa dig att sova tryggare och avslappnat, samt förhindra halkolyckor eller fall. Förutom en bra sänghäst kan vi även erbjuda dig många olika strumpor med halkskydd eller ett par varma lammskinnstofflor som du kan ta med under täcket :)

Klicka här för att läsa mer om vår unika "DELUXE" sänghäst!

Klicka här för att läsa mer om vårt smarta multifunktionella stödhandtag/bäddhäst!

– Vi vill gärna bidra till att skapa en trygg och säker miljö omkring dig och vi kan därför som något helt unikt erbjuda dig och dina anhöriga individuella och hälsorelaterade råd.

Vi har 2 sjuksköterskor redo att ge vägledning angående förebyggande av fallolyckor i hela ditt hem, och vi har förmodligen det största urvalet av CE-godkända sängstänger och sängstöd i Danmark.

Kom förbi oss i butiken på Ny Boder 11 i Børkop, eller kontakta oss via kundtjänst på telefon 40563841 . Vi är vana vid diskretion och har självklart tystnadsplikt.

De bästa tankarna från

De bästa tankarna från

Ditte Alice,
Sjuksköterska och ägare,

www.seniorliving.se
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841