Gå till innehållet
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING
SENIORLIVING.SE - DIN GARANTI FÖR PROFESSIONELL OCH SAKKUNNIG RÅDGIVNING

Dörrlösningar – skapa en trygg miljö i ditt hem. Gratis professionell rådgivning

Dörrkarmar, trösklar och bredd är inget många brukar tänka på. Inte förrän olyckan är framme, synen sviker eller åldern spelar in.

En stor del av olyckorna i det egna hemmet orsakas av fall. En väldigt stor del av dem beror på att vi snubblar eller inte kan tvinga oss över trösklar.
Det beror på att många hem har smala dörrkarmar och trösklar som sticker upp några cm i förhållande till golvets höjd.

Ser man inte så bra, sviktar balansen eller styrkan, och det är tyvärr lätt att förbise en dörrkarm som sticker upp. BOM!!! Då ligger du där. En ung person skulle förmodligen bara få ont och sedan vakna upp med ett blåmärke och några repor, men det är tyvärr inte verkligheten för de flesta vuxna och äldre.

När du blir äldre kan ett fall vara dödligt. Vi kan slå i huvudet allvarligt och få farliga frakturer i både rygg, lårben och bäcken.

Många av dessa dåliga brott och skador kan faktiskt förhindras, helt enkelt genom att installera dörrskenor, gummiramper och eventuellt en justerbar utomhusramp vid ytterdörren eller terrassen.

Behöver du inspiration, se vårt stora utbud här

Om du är tveksam kring valet av produkter för just ditt hem har vi expertvägledning tillgänglig från vår kundtjänst där vi har vår sjuksköterska Ditte redo på telefon och vid knapparna.

De bästa tankarna från

De bästa tankarna från

Ditte Alici ,
Sjuksköterska och ägare,

www.seniorliving.se
Mail: ditte@seniorpleje.dk
Mobil: 40563841